15 апр. 2021 г., 20:04

Нова надежда 

  Поэзия » Любовная, Пейзажная, Философская
244 0 0

Отново си мисля за тебе,

ума ми замръква в нощта

и сякаш безкрая зове ме

с духа на далечна звезда!

 

И пия от извор съдбовен -

премъдрост от жива вода,

и ражда се паметно слово

из мрака положил съня!

 

Изгарян от вътрешна жажда,

отново си мисля за тебе,

мечти Възкресения раждат

и нова надежда зове ме!

 

ЛЪЧИСТА

© ЛЪЧИСТА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??