8 ene 2011, 21:08

Новата година да ви честитя 

  Poesía » Del paisaje
596 0 0

В шепите си малки сняг събирам,

а дъхът ми спира от тази тиха красота,

с която природата край мен лудува

и се стели снежно към побелялата земя.

 

Пред погледа ми смаян и света танцува,

над комините заводски спуска се мъгла,

предколедни звънчета сякаш чувам -

май добрият старец шета над града.

 

Снежно ми е, но не е студено,

в мен разлива се онази топлина,

с която искам вечно да добрувам

и новата година да ви честитя.

© Нанита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??