16 nov 2007, 23:12

Новата любов 

  Poesía » De amor
990 1 2

Животът си минава и лоши спомени руши,

откак те срещнах, всичко в мен се промени!

Любов наричат всички тази тръпка,

макар и с дълбока мъка придружена тя!

Разбитите сърца, къс по къс се те сглобяват,

щом истинска и вярна отново появи се любовта!

Хора, не съдете вий, че другият влюбен е до болка и очаква и от вас

любов - всички равни сме пред Бога, щом е сладка таз любов.

Сълзи горчиви вий не лейте, щом до раздяла стигне се в любовта...

нова пак ще дойде, по-чиста и по-мила тя!

Ще се промени животът във вярната посока, щом зърнеш новия

любим човек и за страдание и болка не ще има място в новото

обичано сърце!!!

© Кремена Радева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??