Животът си минава и лоши спомени руши,
откак те срещнах, всичко в мен се промени!
Любов наричат всички тази тръпка,
макар и с дълбока мъка придружена тя!
Разбитите сърца, къс по къс се те сглобяват,
щом истинска и вярна отново появи се любовта!
Хора, не съдете вий, че другият влюбен е до болка и очаква и от вас
любов - всички равни сме пред Бога, щом е сладка таз любов.
Сълзи горчиви вий не лейте, щом до раздяла стигне се в любовта...
нова пак ще дойде, по-чиста и по-мила тя!
Ще се промени животът във вярната посока, щом зърнеш новия
любим човек и за страдание и болка не ще има място в новото
обичано сърце!!!
© Кремена Радева Все права защищены
С Обич!6+