7 sept 2015, 16:18

Новият ден 

  Poesía » Otra
333 0 4

 

яхнал лудия кон на мерака

буйно препуска през мрака

новият ден и камбана удари

буди растения хора и твари

дърпа завеси поднася кафе

гъделичка разсмива зове

пъхва сънливци под душа

с всяко радио пее не слуша

хороскопи реклами и новини

щом нещо му трябва го грабва

и хуква а ти... върви го гони

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??