12 jul 2017, 8:52

Ново начало 

  Poesía » De amor, Versos blancos
828 1 2

Ново начало.

Стар подход.

Същите погледи.

Думи.

Убеждения.

Същите обещания.

Желания.

Същите нищожни скандали.

Недоосмислени лъжи.

Нова начало но стари сме само аз и ти.

© Стилияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??