Ново начало –
очаквано, откупено.
Всяка вечер
отново с обич поднесено.
Нека бъдем щастливи –
аз и ти.
Червената роза и вятърът с
аромат от любов.
Лъчите надежда събрани
от ангела наш – съдбата!
© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados