Jan 5, 2018, 9:46 PM

Ново начало 

  Poetry » Аcrostis
980 4 12

Ново начало –

очаквано, откупено. 

Всяка вечер

отново с обич поднесено. 

 

Нека бъдем щастливи –

аз и ти. 

Червената роза и вятърът с

аромат от любов. 

Лъчите надежда събрани

от ангела наш – съдбата! 

© Василка Ябанджиева All rights reserved.

The work is a contestant:

Ново начало »

8 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??