5.01.2018 г., 21:46 ч.

Ново начало 

  Поезия » Акростихове
964 4 12

Ново начало –

очаквано, откупено. 

Всяка вечер

отново с обич поднесено. 

 

Нека бъдем щастливи –

аз и ти. 

Червената роза и вятърът с

аромат от любов. 

Лъчите надежда събрани

от ангела наш – съдбата! 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Ново начало »

8 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??