7 oct 2011, 22:27

Ново начало 

  Poesía » De amor
560 0 0

Какво направи с мен, момче,
дойде и разбунтува моето сърце.

Сълзите и мечтите разпилени
пристъпи и събра във свойте длани.

С прегръдки нежни ти дари ме,
на уста ми веч' е само твойто име...

© Ива Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??