Oct 7, 2011, 10:27 PM

Ново начало 

  Poetry » Love
563 0 0

Какво направи с мен, момче,
дойде и разбунтува моето сърце.

Сълзите и мечтите разпилени
пристъпи и събра във свойте длани.

С прегръдки нежни ти дари ме,
на уста ми веч' е само твойто име...

© Ива All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??