6 ago 2014, 0:11

Ново утро 

  Poesía
446 2 0

Идва утро като нежен цвят,

слънце грее над Земята,

ухание на пролет има пак

и нова радост в душата.

 

Добро да бъде утрото за Вас,

с щастие деня изпълнен,

с красива, нежна доброта,

сърцата Ваши да са пълни.

 

И нека всеки в този светъл ден

всеки слънчев лъч да вземе,

усмивка нежна да дари

и сладка ласка да приеме.

 

Щастлив да бъде всеки миг,

за този, който щастие дарява,

за раздаващия своята душа,

аз моето сърце сега му подарявам.

 

Пламена Владимирова

© Пламена Владимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??