Идва утро като нежен цвят,
слънце грее над Земята,
ухание на пролет има пак
и нова радост в душата.
Добро да бъде утрото за Вас,
с щастие деня изпълнен,
с красива, нежна доброта,
сърцата Ваши да са пълни.
И нека всеки в този светъл ден
всеки слънчев лъч да вземе,
усмивка нежна да дари
и сладка ласка да приеме.
Щастлив да бъде всеки миг,
за този, който щастие дарява,
за раздаващия своята душа,
аз моето сърце сега му подарявам.
Пламена Владимирова
© Пламена Владимирова Все права защищены