Дано приятели, дано да е такава,
каквато от години си мечтаем.
И с всяка следваща си пожелаваме
надежди, сбъднати мечти и здраве.
Дано приятели, да ни отмине лошото.
Да са добре (където и да са) децата ни.
И всичките злини и болки
да станат зад гърба ни хвърлен камък...
Дано да е добра и милостива
към грешните души на пътя ни...
Дано със нея да сме по-щастливи.
Дано да е усмихната и слънчева...
Дано приятели, дано ви Бог запази
и занапред със муза чудотворна.
Желая ви късмет! Бъдете здрави!
Успешна да е 2008!
© Дочка Василева Todos los derechos reservados
аз знам, че ще е!!!