30.12.2007 г., 9:54 ч.

Новогодишно 

  Поезия » Друга
747 0 26
 

Дано приятели, дано да е такава,

каквато от години си мечтаем.

И с всяка следваща си пожелаваме

надежди, сбъднати мечти и здраве.

 

Дано приятели, да ни отмине лошото.

Да са добре (където и да са) децата ни.

И всичките злини и болки

да станат зад гърба ни хвърлен камък...

 

Дано да е добра и милостива

към грешните души на пътя ни...

Дано със нея  да сме по-щастливи.

Дано да е усмихната и слънчева...

 

Дано приятели, дано ви Бог запази

и занапред със муза чудотворна.

Желая ви късмет! Бъдете здрави!

Успешна да е 2008!

© Дочка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??