13 mar 2010, 13:11

Новородени 

  Poesía » Otra
468 0 1

 

Новородени

 

 

Високо горе, там, на връх Балкана,

задъхани,  зората ни настигна.

И беше тихо, бяло сред хармана

от облаци, но  слънцето изригна,

 

и вятърът внезапно ни прониза

с предчувствие за обич и тъга...

Мъглата допълзя и ни облиза,

новородени в цветната  дъга.

 

 

© Тет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??