25 oct 2018, 9:06

Нужен си ми ТИ 

  Poesía » De amor, Versos blancos, Verso libre, Otra
644 2 2

Студено ми е.
Нищо не ме топли.
Нужен си ми ТИ.

 

Тъжно ми е.
Нищо не ме развеселява.
Нужен си ми ТИ.

 

Мрачно ми е.
Нужна ми е светлината ТИ.
..
Топло ми е.
Весело ми е.
Не ми е мрачно.

 

НО пак си ми нужен ТИ.

 

 

24.10.2018

© buchittaa Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??