Студено ми е.
Нищо не ме топли.
Нужен си ми ТИ.
Тъжно ми е.
Нищо не ме развеселява.
Нужен си ми ТИ.
Мрачно ми е.
Нужна ми е светлината ТИ.
..
Топло ми е.
Весело ми е.
Не ми е мрачно.
НО пак си ми нужен ТИ.
24.10.2018
© buchittaa All rights reserved.