25.10.2018 г., 9:06 ч.

Нужен си ми ТИ 

  Поезия » Любовна, Бели стихове, Свободен стих, Друга
638 2 2

Студено ми е.
Нищо не ме топли.
Нужен си ми ТИ.

 

Тъжно ми е.
Нищо не ме развеселява.
Нужен си ми ТИ.

 

Мрачно ми е.
Нужна ми е светлината ТИ.
..
Топло ми е.
Весело ми е.
Не ми е мрачно.

 

НО пак си ми нужен ТИ.

 

 

24.10.2018

© buchittaa Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??