23 ene 2017, 0:00

Nunc scio quid sit Amor 

  Poesía » De amor
400 0 0

Не зная защо,
Но все така става –
щом обикна, горя,
като в адска жарава.

 

Измъчват ме погледи, 
съсипват ме ласки.
Любовта ме обагря
в катранени краски.

 

Заспивам до него,
скована от страх.
На изгрев с целувка
ще стана на прах.

 

 

© AbyssDevourer Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??