Jan 23, 2017, 12:00 AM

Nunc scio quid sit Amor 

  Poetry » Love
405 0 0

Не зная защо,
Но все така става –
щом обикна, горя,
като в адска жарава.

 

Измъчват ме погледи, 
съсипват ме ласки.
Любовта ме обагря
в катранени краски.

 

Заспивам до него,
скована от страх.
На изгрев с целувка
ще стана на прах.

 

 

© AbyssDevourer All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??