20 jun 2024, 12:26

Някаква душа 

  Poesía » Civil
57 0 1

Душата ми хич не е босонога,

та правя аз каквото знам и мога.

Да праскам коментари не обичам,

през редовете волно тичам.

 

Тук нейде пълно е с такива.

Всеки нанякъде избива

с въпроси, пълни със задявки,

правещи на автори пресявки.

 

То аз от кой ли не съм крал,

а шут съм още, но не крал.

Си ми харесва моята трактовка-

от бисери да правя заготовка.

 

Дори да казват, че съм плагиат,

неразрушим е моят свят.

От който искам нещичко ще взема,

без да изпадам във дилема.

 

Нямам съмнения морални,

щом станат римите ми ,,идеални".

Не търся почести, облаги.

Здрави бъдете, мили, драги!

© Георги Янков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • е, това е - и никаква реакция досега явно не им се вярва...
Propuestas
: ??:??