Душата ми хич не е босонога,
та правя аз каквото знам и мога.
Да праскам коментари не обичам,
през редовете волно тичам.
Тук нейде пълно е с такива.
Всеки нанякъде избива
с въпроси, пълни със задявки,
правещи на автори пресявки.
То аз от кой ли не съм крал,
а шут съм още, но не крал.
Си ми харесва моята трактовка-
от бисери да правя заготовка.
Дори да казват, че съм плагиат,
неразрушим е моят свят.
От който искам нещичко ще взема,
без да изпадам във дилема.
Нямам съмнения морални,
щом станат римите ми ,,идеални".
Не търся почести, облаги.
Здрави бъдете, мили, драги!
© Георги Янков Всички права запазени