Никой не е в състояние да спре хода на времето,
не започвам да купувам,
влизам в нас и се събувам,
хвърлям монета и умувам
за живота, който искам, но бленувам...
Тук започвам да жадувам
водката, с която ще пирувам...
Нямам време да спортувам,
вкъщи няма да домувам,
вече няма да тъгувам.
Все по-често аз пътувам,
срещам Рони и флиртувам.
Тя ме кани да танцувам,
аз си мисля да мърсувам
и с нея се шегувам...
Тичам да напазарувам,
за да мога с Рони да лудувам,
върху нея да рисувам...
Колко много се вълнувам,
питам се дали сънувам...
... не сънувам...
... аз ликувам...
16-19.02.2007г.
с любезното съдействие на "БДЖ" Ад
© Ивайло Димитров Todos los derechos reservados