27.04.2008 г., 19:56 ч.

Някакви такива работи 

  Поезия » Хумористична
1217 0 3

Никой не е в състояние да спре хода на времето,

не започвам да купувам,

влизам в нас и се събувам,

хвърлям монета и умувам

за живота, който искам, но бленувам...

Тук започвам да жадувам

водката, с която ще пирувам...

Нямам време да спортувам,

вкъщи няма да домувам,

вече няма да тъгувам.

Все по-често аз пътувам,

срещам Рони и флиртувам.

Тя ме кани да танцувам,

аз си мисля да мърсувам

и с нея се шегувам...

Тичам да напазарувам,

за да мога с Рони да лудувам,

върху нея да рисувам...

Колко много се вълнувам,

питам се дали сънувам...

... не сънувам...

... аз ликувам...

 

 16-19.02.2007г.

с любезното съдействие на "БДЖ" Ад

© Ивайло Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??