„Един човек трябва да е обичал и
да е бил обичан поне веднъж в живота си."
Никога не пожелавай самотата!
Ясен избор ти е пред вратата.
Който за любов безценна моли,
омагьосва и в човешки роли,
грабва те и те понася,
ако трябва, даже те отвлича,
все по лудории се увлича.
С него щастието те владее,
ласка във мечтание живее.
Ефимерен, кратък ти изглежда,
дива си, но даваш му надежда.
Вечните му мисли завладяваш,
а за радост се надяваш.
Щом сега криле издигаш,
ангелски ги приповдигаш.
Сбор от вашите копнения,
радостни проникновения,
едно убежище за чувствата,
щастие, желание и обич -
"Аксиомата на любовта."
30.10.2007г.
© Мери Попинз Todos los derechos reservados