Oct 30, 2007, 6:33 PM

Някога... 

  Poetry » Love
682 0 14
 

„Един човек трябва да е обичал и

да е бил обичан поне веднъж в живота си."

 

Никога не пожелавай самотата!

Ясен избор ти е пред вратата.

Който за любов безценна моли,

омагьосва и в човешки роли,

грабва те и те понася,

ако трябва, даже те отвлича,

все по лудории се увлича.

С него щастието те владее,

ласка във мечтание живее.

Ефимерен, кратък ти изглежда,

дива си, но даваш му надежда.

Вечните му мисли завладяваш,

а за радост се надяваш.

Щом сега криле издигаш,

ангелски ги приповдигаш.

Сбор от вашите копнения,

радостни проникновения,

едно убежище за чувствата,

щастие, желание и обич -

"Аксиомата на любовта."

 

30.10.2007г.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??