Някога… Русия беше
с втора… армия в света!
По парадите гърмеше
непрекъснато заря!
Маршируваха… солдати
на Червения площад.
На гърдите с автомати,
с нови танкове отзад.
С най-модерни самолети
се гордееше Москва.
С мощни, ядрени ракети
тя опазваше мира!
Някога… Русия беше
с най-великата войска!
За мира в света следеше.
Някога… но не сега.
Днес, за никой не е тайна,
че Русия не е в ред.
Във войната със Украйна
грохна, руският медвед.
Юри
Йовев
Март
3023 г.
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados