20 may 2012, 8:30

* * * (... някои думи никога не стигат*...") 

  Poesía
1126 0 18

                                                                                ... bu yolları aşındıran...

 

 

Има нещо толкова страшно…

 

… в тези думи изпуснати плахо

непонятно до болка неискрено

а попиват в сърцето ми жадно

и не мога да чуя гласa си
някак  тихо валя по стъклата
и дъждът ми е толкова истински
че се свличам в следи без остатък…
има нещо толкова страшно

в мисълта че от утре те нямам

че дори да остана по дланите

всеки допир след мен…

ще е рана…

 

 

 

* - Из "(endless love)"  - Elpida(Надя Стефано)

 

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??