Някои неща
не трябва да се отлагат...
В тях има толкова много мъка и тъга.
Не с алчност, не с омраза –
пламнала в душите ни зараза
е повод за разплата...
Изживейте с пълни шепи мига.
Животът, нека да почака!
31.03.2022
© Todos los derechos reservados