2.04.2022 г., 22:08 ч.

Някои неща 

  Поезия
708 1 1

Някои неща

не трябва да се отлагат...

В тях има толкова много мъка и тъга.

Не с алчност, не с омраза –

пламнала в душите ни зараза

е повод за разплата...

Изживейте с пълни шепи мига.

Животът, нека да почака!

 

31.03.2022

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така е! Има неща,, които не могат да чакат и да бъдат отлагани.
Предложения
: ??:??