Apr 2, 2022, 10:08 PM

Някои неща 

  Poetry
715 1 1

Някои неща

не трябва да се отлагат...

В тях има толкова много мъка и тъга.

Не с алчност, не с омраза –

пламнала в душите ни зараза

е повод за разплата...

Изживейте с пълни шепи мига.

Животът, нека да почака!

 

31.03.2022

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Така е! Има неща,, които не могат да чакат и да бъдат отлагани.
Random works
: ??:??