9 oct 2014, 17:23

Някой 

  Poesía » De amor
738 0 7

Някой те обича

в сънна синева,

някой все към тебе тича

със усмивка на уста,

някой те очаква

да ти подари света,

и за този някой

вселена си една,

и дори да мислиш,

че живееш в самота,

този някой е намерил

в тебе сродната душа.

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??