9.10.2014 г., 17:23 ч.

Някой 

  Поезия » Любовна
740 0 7

Някой те обича

в сънна синева,

някой все към тебе тича

със усмивка на уста,

някой те очаква

да ти подари света,

и за този някой

вселена си една,

и дори да мислиш,

че живееш в самота,

този някой е намерил

в тебе сродната душа.

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??