Oct 9, 2014, 5:23 PM

Някой 

  Poetry » Love
743 0 7

Някой те обича

в сънна синева,

някой все към тебе тича

със усмивка на уста,

някой те очаква

да ти подари света,

и за този някой

вселена си една,

и дори да мислиш,

че живееш в самота,

този някой е намерил

в тебе сродната душа.

© Мартина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??