Някой
Спаси ме от това,
което съм.
Спаси ме от това,
което предстои да бъда.
Спаси ме от
умората, тъгата, мрака.
Заведи ме при
щастието и светлината.
Спаси ме от забързания ден.
Не знам кой си,
но моля те:
спаси ме от самата мен!
© Деси Todos los derechos reservados