21.01.2008 г., 21:16 ч.

Някой 

  Поезия » Друга
702 0 1
 

             Някой

 

         Спаси ме от това,

         което съм.

         Спаси ме от това,

         което предстои да бъда.

         Спаси ме от

         умората, тъгата, мрака.

         Заведи ме при

         щастието и светлината.

         Спаси ме от забързания ден.

         Не знам кой си,

         но моля те:

         спаси ме от самата мен!                                 

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Силно е !Но на теб ти предстои да откриеш силата в самата себе си,не давай правото на НЯКОЙ друг.
Предложения
: ??:??