15 mar 2006, 12:15

Някой ден 

  Poesía
778 0 2

Някой ден ще те погледна,

В очите ми ще видиш цялата любов,

Без нея аз съм бедна,

И без смисъл е моя живот.

 

Някой ден ще се опитам да те целуна,

Вкуса на устните ми ще се слее с твоя,

После в мрака ще се загубя,

А твоята нежност ще бъде пътека моя.

 

Някой ден ще посегна да те ударя,

Сълза ще се спусне по мойто лице,

Ще обърна гръб, ще секна да те оставя,

На парчета ще се пръсне моето сърце.

 

Някой ден ще съжалявам за всичко,

Ще проклинам всяка минута самота,

Ще искам да се върнеш при мене,

Но дали в теб ще надделее любовта?

 

Някой ден, преди и след многото други,

Ще мисля за нашата орис,

Любовта ни – препятствия трудни,

С които успяхме да се преборим.

 

Някой ден аз знам ще ни боли,

За минали думи, лъжи и обиди,

Ще те попитам „обичаш ли ме”,а ти замълчи,

Нека забравим и да бъдем тихи.

 

Някой ден...някой бъдещ ден,

Ще благодаря за всичко на Господ,

Щастлива ще съм, с теб близо до мен,

Някой ден...някой следващ ден.

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??