Някой ден, щом се заслушаш,
чуй на сърцето гласа...
Храмът отдавна е тука
и те очаква. Сега.
Някой ден, щом ти прогледнеш,
виж на душата лъча...
В тебе той приказно свети
като небесна дъга.
Някой ден, щом се пробудиш,
слей се ведно с вечността...
Има ли по-светло чудо?
В тебе трепти Любовта.
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados