31 ene 2012, 16:57

Някой ден, далече 

  Poesía » De amor
925 1 4

И аз ще си отида някой ден!

Уви, не мога да ти обещая

да бъдеш винаги със мен -

аз сигурно сама ще сложа края.

Не искам да ме гледаш със очи,

в които със столетия ме няма.

Не искам тази обич да горчи

и всичко да граничи със измама.

Ще си отида просто ей така,

преди да разбереш, че ме обичаш.

Ще се загубя тихо край брега -

след стъпките ми може би ще тичаш...

И ще ми бъде странно, нереално

как близо ще съм винаги до тебе,

но щом очи обърнеш, незабавно -

отивам си, ще ни разделя време.

И ще те чакам някъде далече,

защото днескашната обич огорчена

ще бъде силно уморена вече

и силно молеща да бъде споделена.

Навярно ще забравим за вини и грешки

и ще простим, че бяхме егоисти...

Защото колко е животът ни човешки

и колко малко е това което искаш...

 ,

© Деница Красимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??