17 abr 2009, 13:04

Някой ден ще разбереш 

  Poesía » Otra
1038 0 0

Някой ден ще осъзнаеш,

някой ден ще разбереш,

че от този, който си наранявал,

сега ти си по-наранен.

 

Някой ден ще се обърнеш ти назад,

спомените детски ще си припомниш пак.

Ще се сетиш как ме мразеше,

ще се сетиш как ме презираше.

 

Но ще те помоля, погледни,

на моето място ти се постави.

И моля те, разбери,

разбери, че думите всъщност наранявали...!

© Готик Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??