17.04.2009 г., 13:04 ч.

Някой ден ще разбереш 

  Поезия » Друга
1032 0 0

Някой ден ще осъзнаеш,

някой ден ще разбереш,

че от този, който си наранявал,

сега ти си по-наранен.

 

Някой ден ще се обърнеш ти назад,

спомените детски ще си припомниш пак.

Ще се сетиш как ме мразеше,

ще се сетиш как ме презираше.

 

Но ще те помоля, погледни,

на моето място ти се постави.

И моля те, разбери,

разбери, че думите всъщност наранявали...!

© Готик Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??