23 jul 2009, 12:36

Някой ден ще забравя 

  Poesía » De amor
1020 0 3

Някой ден ще забравя

 

 

Някой ден ще забравя
красивите горещи нощи,
прекарани заедно.
Невинните слънчеви погледи,
между двама ни лятото.

 

Някой ден ще забравя
нежните докосвания по тялото,
възпламеняващи в мене жаравата.
Кристалните капки по кожата
от горещите моменти в спалнята.

 

Някой ден ще забравя
болезнените думи, които изричаше,
накърняващи всичко в мене свято.
Раняващите действия, които отричаше,
след като те усещах различен.

 

Някой ден ще забравя,
но сякаш денят е далече.
Усещам, раните още са живи,
крещят и устните само за тебе!

© Габриела ЛИСИЧКАТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??