1 jul 2009, 21:11

Някой плаче 

  Poesía » De amor
631 0 1

Някой плаче върху мен
Студени капки в тялото ми топлина намират
Разтичат се надолу по снагата
И попива мълчаливо тях душата

Някой плаче в тъмен ден
Вятърът в косите се заплита
Бурята в сърцето с мълния желание попарва
И затихва надълбоко шумно

Някой плаче върху мен
Някой плаче в тъмен ден

© Ели ИзбериСи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??