Jul 1, 2009, 9:11 PM

Някой плаче 

  Poetry » Love
677 0 1

Някой плаче върху мен
Студени капки в тялото ми топлина намират
Разтичат се надолу по снагата
И попива мълчаливо тях душата

Някой плаче в тъмен ден
Вятърът в косите се заплита
Бурята в сърцето с мълния желание попарва
И затихва надълбоко шумно

Някой плаче върху мен
Някой плаче в тъмен ден

© Ели ИзбериСи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??