19 sept 2012, 16:06

Няколко капки 

  Poesía
471 0 0

От тесните гърла на бутилките стъклени

изскачат забравени духове...

Душите са кухи –

из шахтите са плъзнали плъхове,

прегризват волята и последните букви.

Надолу.

По нечия стълба

се свличат дните от седмицата...

Под месеците жалки години са слепнали.

В система на хаос и безумие.

Полазват изгарящи тръпки

по кожата ледена.

А истините отново възкръсват.

Прекъсват веригата на страх и лъжа.

Мъртвите рими не дават никакъв плод.

Накълцани от строшени бутилки,

със стъклени тесни гърла...

© Константин Дренски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??