Някъде в средата на центъра,
някъде в дълбокото на плиткото море,
някъде в тъмното на светлината,
някъде в усмивката на тъгата,
някъде в щастието на болката,
някъде в многото на самотата,
някъде там, където и да е!
Където има нещо за мен,
където е моето място,
където е нужно да бъда,
където ще ме разбират,
където няма да е като тук!
Да е красиво, но прогнило отвътре!
Да е светло и да е вечна нощ!
Да е добро, но лицемерно!
Да е мое, а само на другите!
Да е, а не да не е...
© Някога Някъде Todos los derechos reservados
разбирам какво...
Браво!