Aug 10, 2007, 12:09 AM

Някъде... 

  Poetry
583 0 2
 

Някъде в средата на центъра,

някъде в дълбокото на плиткото море,

някъде в тъмното на светлината,

някъде в усмивката на тъгата,

някъде в щастието на болката,

някъде в многото на самотата,

някъде там, където и да е!

Където има нещо за мен,

където е моето място,

където е нужно да бъда,

където ще ме разбират,

където няма да е като тук!

Да е красиво, но прогнило отвътре!

Да е светло и да е вечна нощ!

Да е добро, но лицемерно!

Да е мое, а само на другите!

Да е, а не да не е...

© Някога Някъде All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??