21 ago 2009, 12:32

Някъде с усмивка 

  Poesía » De amor
481 1 0

С моята тъга ти бъди,
не ме оставяй сам с нея.
Искаш животът ми да продължи,
но как, щом за тебе аз живея!

Да, все те търся и  те искам,
a не съм това, което заслужаваш.
С любовта ми, дори да те притискам,
недей ти да съжаляваш!


Извинявай, че за теб тупти сърцето,
че  от твоя поглед аз немея.
Съжалявам, че във мен показва се детето,
щом очите ти съзрея.


Но нека някога, някъде - във хубав ден
една усмивка подари ми.
Просто ела, седни до мен
и, че те обичам, прости ми!

© Петър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??