6 mar 2013, 13:13

Някъде там 

  Poesía » Otra
715 0 20

Някъде там

 

спира ме

споменът

тръгвам назад

вслушвам се

в думи отронени

шепот от друг кръговрат

спъвам се

в корени и в имена

навикът смее се

чувствам вина

бързахме

бързаме

стъпки в страни

вече сме

свързани

с други съдби

чакаме

чакат ни

мисли крещят

всеки

завръща се

в своя нов свят

махвам на времето

да продължи

всичко е временно

стапяш се ти

дим ли бе

дъх ли бе

още не знам

чаках те чакам те

някъде там

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??